KONCEPTET

Private dining på Lille Norrlyst passer perfekt til de fleste anledninger og store begivenheder.

Konceptet er nemlig relativt simpelt, book et bord til enten frokost eller aften på din ønskede dato og I har hele restauranten for jer selv, med jeres egen kok og tjener.

Vi har plads til mellem 6-14 personer hvis man booker selv direkte gennemlinket herover. Hvis man ønsker lokalet til færre eller flere personer, så er man altid velkommen til at skrive en mail omkring mulighederne, dog er vores maksimum kapacitet generelt på de 14 personer i lokalet.

Da man har hele restauranten for sig selv igennem hele frokosten eller aftenen, da der ikke kommer andre selskaber, så kan vi hjælpe jer i de fleste anledninger. Det kan være i anledning af fødselsdag, konfirmation, bryllupsdag, reception, dåb, møde, julefrokost, sommerfest eller noget helt andet, som er jeres anledning. Da vi selv sætter rammerne for det sammen med jer, er det kun fantasien, som sætter grænser.

Der er altid en menu som er lavet ud fra sæsonen råvarer, samt tilpassede drikkemenuer. Drikkevarer behøver man ikke forudbestille, men har man spørgsmål til den eller ønsker man noget specielt til dagen, er man altid velkommen til at skrive.