DELIKATESSE
aften

DELIKATESSE
aften

Lille Norrlyst har samlet det bedste fra to verdener og fungere, som en gourmet delikatessebutik om dagen og en intim private dining restaurant om aftenen.

LILLE NORRLYST

Selvom Lille Norrlyst samler det bedste fra to verdener, så er der en klar rød tråd – nemlig det gode produkt, fra Danmark.

Vi mener, at der findes utallige fantastiske produkter i Danmark, og at man ikke behøver at få sejlet produkter tværs over jordkloden for at kunne finde gourmet råvarer. Faktisk mener vi, at mange af de danske produkter, vi har, er de absolut bedste i verden, så hvorfor kigge længere end sin egen baghave for gourmetmad.

Derfor er der også en bæredygtig rød tråd i alle vores mad produkter og stort set alle vores drikkevarer er med danske råvarer og produceret i Danmark.
Tag f.eks vores oste. Der findes lige nu 51 mejerier på tværs af Danmark, og de producerer alle sammen fantastiske oste. I vores optik, findes de bedste oste i Danmark, og derfor kan man ikke finde spanske eller franske oste hos os.

Det er sammensat på den måde, at vi skaber hjemmelavede specialiteter og delikatesser, som vi kombinerer med disse fantastiske produkter for at tage dem til nye højder. Dette kunne være kombinationen af fantastisk Fjordskinke fra Holbæk i kombination med hjemmesyrnet luftig smør med salt fra Læsø, surdejsbrød og en smule Urteemulsion – se det er en fantastisk mundfuld!

Book din egen restaurant

PRIVATE DINING

Læs mere omkring konceptet og hvordan du booker din egen restaurant herunder

Læs mere